Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

Op basis van de briefing en het pakket van eisen ontwikkelen we enthousiasmerende thematische presentaties en expo displays voor bezoekerscentra of thema paviljoens

We hebben ruim ervaring in de ontwikkeling van succesvolle belevingsconcepten op maat. Zo ‘n concept vormt de basis voor een enthousiasmerende publieksopstelling. Afhankelijk van de scope van een project kunnen we een gevarieerde mix aan technieken en disciplines inzetten, zodat de doelgroep voelt en begrijpt wat de opdrachtgever wil overbrengen. Een creatief visualiseringsconcept dat de basis vormt voor een inspirerende publiekspresentatie. Bijvoorbeeld om effectief de natuurbeleving van recreanten te intensiveren, of een bouwproject op een attractieve manier tot leven te wekken of om de doelgroep op een speelse manier uit te dagen tot inhoudelijke verdieping.

We ontwikkelen uiteenlopende displays die garant staan voor succesvolle communicatie met een belangstellend publiek. Zoals verrassende eyecatchers als motiverend startpunt van een route, publieksmodules die een indringende ervaring bieden of interactieve opstellingen.

Enkele voorbeelden

Back To Top