Alde Feanen 09 Site
Alde Feanen 09 Site
Alde Feanen 10 Site
Alde Feanen 11 Sie
Alde Feanen 01 Site
Alde Feanen 03 Site
Alde Feanen 0 Site
Alde Feanen 04 Site
Alde Feanen 05 Site
Alde Feanen 07 Site
Alde Feanen 09 Site Alde Feanen 10 Site Alde Feanen 11 Sie Alde Feanen 01 Site Alde Feanen 03 Site Alde Feanen 0 Site Alde Feanen 04 Site Alde Feanen 05 Site Alde Feanen 07 Site

Ars longa ontwikkelde alle presentaties voor dit bezoekerscentrum. Het voormalige sportcomplex: It Wiid in Earnewald heeft een grote metamorfose ondergaan en trekt veel publiek.

Ars longa ontwikkelde alle presentaties voor dit nieuwe bezoekerscentrum. Het voormalige sportcomplex: ‘It Wiid’ in Earnewald heeft een grote metamorfose ondergaan en trekt veel publiek.
Bezoekerscentrum Nationaal Park maakt een frisse start in een vernieuwd gebouw. We hebben de niveauverschillen van de bestaande ruimte getransformeerd naar een landschappelijk beeld met typisch Friese kenmerken.

Een dijkopstelling introduceert de thema’s natuur, landschap en landbouw in onderlinge samenhang. Bezoekers ontmoeten hier een reus uit een oude Friese legende en gaan op zoek naar de schat van de Alde Feanen. Een pakkende animatie vertelt het verhaal van de wisselwerking tussen mens en landschap.

Allerlei doe presentaties geven meer inzicht over het ontstaan van het Friese landschap en specifieke bijzonderheden in de omgeving. Als bezoekers op een plek in de monumentale plattegrond gaan staan ontdekken ze interactief de recreatieve mogelijkheden en wetenswaardigheden van het geselecteerde gebied. Bezoekerscentrum ‘de Alde Faenen is sinds april 2009 toegankelijk voor publiek.

360° Panoramafilm

Project details
  • Visualiseringconcept
  • Grafisch en ruimtelijk ontwerp
  • Multimedia
  • Animatie
  • Interactie
  • Evocaties
  • Realisatie