Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

De briefing van woningbouw organisaties hebben we vertaald naar een expo met inspirerende visies op ruimtegebruik. Daarbij valt voor uiteenlopende publiek veel te beleven.

Tijdens de expo maakt het publiek een ‘wandeling van platteland naar de stad’. De route gaat langs een skyline van stadspanorama’s. In hetzelfde perspectief verschijnen dan plotsklaps eerder verborgen beelden. Zo worden verrassende innovatieve visies op ruimtegebruik voor het voetlicht gebracht. De bezoeker krijgt daarbij oog voor de ruimtelijke oplossingen van de toekomst waarbij het evenwicht tussen natuur en stedenbouw centraal staat.

Eenmaal aangekomen in de “Groene Stad” staan de bewoners de bezoeker graag te woord. Hier kan het publiek ‘aanbellen’ of ‘gluren bij de buren.’ Verschillende doe presentaties maakten het mogelijk contact te leggen met de inwoners in deze stad. Het accent ligt steeds op kwaliteitseisen en de nieuwste ontwikkelingen ten aanzien van wonen, werken en recreëren. De innovaties staan op een ludieke manier in de spotlight.

“Je ziet alleen maar wat je ziet …maar wat zien we eigenlijk?”

Citaat M.C. Escher

Project details

Expositie:
research, inhoudelijk en visualiseringconcept, grafisch en ruimtelijk ontwerp, multimedia presentatie, audioroute, tentoonstellingsteksten.

Catalogus:
inhoudelijke tekst, grafische opmaak, realisatie.

Back To Top