Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl
Grebbelinie Digitale Wandelroute APP Leusden
Grebbelinie Digitale Wandelroute APP Leusden
Grebbelinie Digitale Wandelroute APP Leusden

Grebbelinie digitale wandelroute APP Leusden. Ars Longa ontwikkelde diverse buitenroutes op de Grebbelinie.  Deze wandelroute kun je vinden via Izi Travel. De route in Leusden begint bij de sluis in het Valleikanaal aan de Hagenouwselaan.

Asschatterkeerkade

Bij de Asschatterkeerkade in Leusden blazen we de historische gebeurtenissen uit de 2e Wereld Oorlog nieuw leven in. Met behulp van animatie, hoorspelfragmenten, spelelementen en locatie- opdrachten is het leven van soldaten, die hier gelegerd zijn in periode van mei 1940, op een interactieve manier te beleven.

Natuureducatie

Daarnaast ontwikkelden we voor de gemeente Leusden verschillende QR code routes met thema’s als flora en fauna, cultuurhistorische aspecten, sporen in het landschap etc. Middels een gebruiksvriendelijk content management systeem zijn de routes gemakkelijk te voorzien van een nieuwe update.

Amersfoort

De wandeling door Amersfoort brengt de bezoeker terug in het oorlogsverleden. Tijdens de wandeling neemt een Nederlandse militair (audio) u mee langs de stellingen. Start- en eindpunt is Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100 in Amersfoort. U komt tevens langs museum Flehite. De audiotour heeft als titel meegekregen ‘de onzichtbare linie’. Dat is iets te bescheiden, want u passeert o.a. het Werk aan de Glashut, een tankversperring en de Hooglandsedijk.

Ars Longa Grebbelinie app

Project details

  • Visualiseringconcept
  • grafisch en ruimtelijk ontwerp
  • multimedia panoramaopstelling
  • interactieve schermen.
Back To Top