Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

Publieksparticipatie stimuleert de betrokkenheid van publiek. Bijvoorbeeld door de inzet van doe- opstellingen of gebruik van interactieve media. Zodat de doelgroep zich op een speelse en effectieve manier in de informatie kan verdiepen en op eigen niveau en tempo in het project kan participeren.

We zijn gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van interactieve producten en ontwikkelen desgewenst de inhoud van een dergelijke presentatie. Afhankelijk van het project kan het gaan om het creëren van bewustwording, een training of een speelse vorm van leren.

We ontwikkelen interactieve exhibits en hands-on presentaties, serious-games, interactieve app’s of cross-media platforms. Bij innovatieve toepassingen staat media-integratie meestal voorop. Met behulp van animatie, life video en koppelingen via internet kunnen we bijvoorbeeld op een verrassende manier reacties van publiek uitlokken terwijl ze direct te beleven zijn op het moment van de presentatie.

Een aantal multifunctioneel inzetbare hands-on presentaties zijn inmiddels gewoon, voor een schappelijke prijsje, bij ons te bestellen. Zoals de discussie of debatmachine. Daarmee kan door groepen op een laagdrempelige manier op stellingen of vragen worden gestemd, bijvoorbeeld naar aanleiding van korte introfilmpjes. Of de interactieve tafel waarop bezoekers filmpjes kunnen activeren of op een laagdrempelige manier verder kunnen inzoomen op een thema. Uiteraard ontwikkelen we ook de bijbehorende content op maat.

Enkele voorbeelden van Interactieve opstellingen

Back To Top