Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl
Kunstspeeltuin Atelier Basisschool Oosterhout
Kunstspeeltuin Atelier Basisschool Oosterhout
Kunstspeeltuin Atelier Basisschool Oosterhout

Kunstspeeltuin Atelier Basisschool Oosterhout. We realiseerden een onderzoeksatelier waar de leerlingen van basisschool de Torenschouw spelenderwijs vertrouwd raken met cultureel erfgoed uit de streek. De spelopstellingen in het atelier prikkelen de creativiteit en fantasie van leerlingen. Op deze centrale plek kunnen ze onder begeleiding samen werken aan opdrachten met inzet van bijzondere materialen en educatiemiddelen.

Het atelier is op maat ontwikkeld specifiek gericht op de groepen 1 t/ m 8.  Het is een inspirerende plek gericht op verwondering en onderzoekend vermogen.

Het onderzoeks-atelier bevat een  verzamel kabinet, een “wunderkammer” grutterswinkel, schaduw, spiegel en projectie tools, laboratoriumkast,  ludieke opbergmeubels voor creatieve materialen en een collectie meubels en bijzondere streekobjecten. Het project is in mei 2016 gerealiseerd.

Ars longa werkt reeds geruime tijd  samen met het Huis van Aristoteles bij de realisatie van bijzondere educatieve stations en spelopstellingen.

Back To Top