Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

Kunstspeeltuin Kikker is Jarig in samenwerking met Huis van Aristoteles. Wij ontwikkelen regelmatig enthousiasmerende kunstspeeltuinen. De reizende kunstspeelplek “Kikker is jarig” is vanaf augustus 2014 op tournee en wordt nog steeds enthousiast door het jeugdige publiek ontvangen. Kinderen maken op een vrolijke ontspannende manier kennis met hun eigen creativiteit, vormen van theater en zelf bouwen, spelen of tekenen.

De kunstspeeltuin bestaat uit creatieve werkstations waarlangs kinderen een eigen parcours kunnen volgen en met vriendjes, ouders of kunstenaars op een speelse manier aan de slag kunnen. De doe-opstellingen zijn zintuiglijk, laagdrempelig en uitnodigend voor jong en oud.

Deze kunstspeeltuin reist onder andere mee met Theaterbureau Vanaf Twee met het theaterstuk ‘ Kikker viert feest’ geproduceerd door theater Terra. “Kikker is jarig” staat opgesteld in de foyer van de schouwburg of theaters, maar reist ook langs festivals, cultuurhuizen, bibliotheken.

De boekjes van Kikker worden tot leven gebracht met ensceneringen die licht transporteerbaar en gemakkelijk zijn op te bouwen. Kinderen kunnen met tal van attributen de theatrale setting zelf beïnvloeden. Zo geven ze eigen verhalen vorm of participeren in de creatieve voorbereidingen voor Kikkers verjaardag, in het kader van de voorstelling.

Project details

  • Visualiseringconcept
  • Vormgeving
  • Realisatie
Back To Top