Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl
Kunstspeeltuin Nijntje op tournee
Kunstspeeltuin Nijntje op tournee

Kunstspeeltuin Nijntje op tournee. Wegens succes is tijdens de voorjaarsvakantie 2016 onze Kunstspeeltuin Nijntje weer opnieuw te beleven bij Het Wilde Westen in de Cereolfabriek in Utrecht.

In deze kunstspeeltuin met drie dimensionale ensceneringen wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. Ze worden uitgenodigd tot spelen en tekenen. In de wereld van Nijntje staat de creativiteit van kinderen centraal. De verhalen van Nijntje worden aangevuld met eigen fantasieverhalen en tekeningen.

Kom je spelen en tekenen met nijntje? Nijntje gaat op reis in de provincie Utrecht en nodigt alle families met kinderen bij haar uit. Stap letterlijk in de boekjes van Dick Bruna en ervaar de wereld van nijntje. Eet mee met vader en moeder pluis, verzorg je vriendjes in het ziekenhuis of speel met nina en de dieren op de boerderij. Nijntje tekent ook graag. Doe je mee? Bijvoorbeeld op een glazen tekenwand of op een lichttafel waarop alles extra mooi wordt.

Veel plezier met Nijntje en haar vriendjes!

Ars longa werkt reeds geruime tijd  samen met het Huis van Aristoteles bij de realisatie van bijzondere educatieve stations en spelopstellingen.

Back To Top