Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl
Kennis en innovatiecentrum Ameland
Kennis en innovatiecentrum Ameland

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van multimedia en communicatie. We denken graag met u mee over de ontwikkeling van een onderscheidende multimediale installatie of bijzondere producten voor communicatie, marketing of educatie.

We realiseren veel multimedia concepten met publieksparticipatie als uitgangspunt. Vooral jongeren willen graag co-creëren of zelf een bijdrage kunnen leveren. Ars Longa ontwikkelt veel tools en applicaties om optimaal op deze ontwikkeling in te spelen. Soms leggen we een verbinding tussen de beleving ter plekke en gebruik van internet tijdens, voorafgaand of na het bezoek aan een evenement. Multimediale toepassingen lenen zich uitstekend voor verspreiding van content, ook buiten de muren van een museum.
We realiseren specifieke producten op maat zoals attractieve animaties, mini-docu’s of IPod applicaties en interactieve route tours. Van touch screen opstelling tot web tool, van serious game tot multi-screen opstelling of cross mediaproject.

We hebben ervaring in de creatie van bijzondere multimediale producten zoals een overrompelende 360 graden ‘panorama’ opstelling of een verrassende ‘Pepper’s ghost’ installatie. We kunnen diverse mediatypen en technieken of toepassingen van webbased programma’s integreren, waarbij krachtige, verrassende, impactvolle presentaties ontstaan. Met inzet van film, geluid, evocatieve decors, animatie, speciale effecten of interactieve technieken creëren we een multimediaal totaal theater in het kader van een thema of boodschap. We creëren pakkende scripts en coördineren tevens de realisatie. Desgewenst zorgen we ook voor de hardware.

Enkele Multimedia voorbeelden

Back To Top