Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

Afhankelijk van briefing en randvoorwaarden creëren we, in co- creatie met de museale staf, een uniek product op maat. De inhoudelijk boodschap wordt op een creatieve manier vertaald in de ruimtelijke presentatie, zodat vorm en inhoud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Daarbij integreren we de afgewogen mix van media en disciplines steeds tot een coherent geheel. Van exclusieve object vitrine tot evocatieve setting, van interactieve presentaties tot evocatieve ensceneringen, van multimediale componenten tot belevingsopstellingen.

De museale collectie dient steeds optimaal tot zijn recht te komen. Eisen ten aanzien van conservering nemen we strikt in acht. De beheersing van het toelaatbare lichtniveau, het uitlichten van de collectie en het gebruik van theatrale lichtaccenten wordt harmonieus en sfeerbepalend geïntegreerd in het totale belichtingsplan. We hechten belang aan een stijlvol en fraai ruimtelijk en grafisch ontwerp, afgestemd op de beoogde doelgroep. Waarbij alle communicatieve uitingen van het museum een herkenbaar en smaakvol geheel vormen.

We streven naar een vindingrijke, heldere en functionele vormgeving, met oog voor esthetiek en een evenwichtige ruimtelijke indeling. Met aandacht voor een monumentaal gebaar maar ook voor afwerking en detaillering.

Enkele voorbeelden van Museale inrichtingen

Back To Top