Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

Bezoekers kunnen zoomen op spannende en baanbrekende acties van de speciale eenheden die overal ter wereld onder de zwaarste omstandigheden geheime missies uitvoeren.

Special Forces zijn kleine elite-eenheden. Ze voeren operaties uit in vijandelijk gebied. hightech uitgerust met de nieuwste snufjes. Actie is hun specialiteit; bergbeklimmen, duiken, acties die vaak top-secret zijn. Ars Longa ontwerpt en realiseert een actieve tentoonstelling rondom dit spannende thema. Ensceneringen maken het publiek deelgenoot van gebeurtenissen rond gevaarlijke operaties, ontberingen, triomfen en tragedies. Authentieke voertuigen, wapens, innovatieve uitrustingen worden geshowd met veel aandacht voor herinneringen en reacties rondom gebeurtenissen.
Ze kunnen een test afleggen met vaardigheden om zo een gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Geluideffecten, oplichtende beelden, licht of andere effecten verhogen de spanning rondom de acties.
In geënsceneerde landschappen kunnen ze zelf acties of observatieopdrachten uitvoeren en worden geconfronteerd met dilemma’s en gevolgen van hun keuzes. Er is een speciale games ruimte ingericht, met behulp van allerlei ‘tools’ en decorstukken die in een realistische setting zijn geplaatst.
Deze tentoonstelling was van november 2007 tot december 2008 te beleven in het Legermuseum in Delft.

Project details

  • Visualiseringsconcept
  • Grafisch en ruimtelijk ontwerp
  • Realisatie
  • Multimedia en interactie
  • Ensceneringen
  • Special effects

Special Forces Legermuseum Delft

Back To Top