Kunstspeeltuin Kikker Ars Longa Amsterdam 04
Kunstspeeltuin Kikker Ars Longa Amsterdam 04
Prentenboekenstad Ars Longa Amsterdam 05
Kunstspeeltuin Kikker Is Jarig
'Hoe Tem Je Een Leeuw? - Dieren In Het Circus'; Tentoonstelling Natuurhistorisch Museum Rotterdam
Museum De Heksenwaag, Oudewater
Kindermuseum 09 Site
Kindermuseum, April 2008. ©Marcel Bakker
Dikkie Dik 01 Site
Kunstspeeltuin Kikker Ars Longa Amsterdam 04 Prentenboekenstad Ars Longa Amsterdam 05 Kunstspeeltuin Kikker Is Jarig 'Hoe Tem Je Een Leeuw? - Dieren In Het Circus'; Tentoonstelling Natuurhistorisch Museum Rotterdam Museum De Heksenwaag, Oudewater Kindermuseum 09 Site Kindermuseum, April 2008. ©Marcel Bakker Dikkie Dik 01 Site

We ontwerpen en produceren al zo’n 25 jaar speel- en informele leeromgevingen in opdracht van musea, bibliotheken, cultuurhuizen, scholen en theaters en bezoekerscentra. Het accent bij deze projecten ligt vooral op de ontwikkeling van ‘doe’ opstellingen en actieve beleving expo’s voor kinderen. Vaak gericht op diverse onderwijsniveaus, waarbij het opdrachten pakket of de speurroutes kan worden afgestemd op verschillende doelgroepen.

Sinds 2007 initiëren we zelf, in samenwerking met Huis van Aristoteles te Amsterdam, uiteenlopende projecten en speelexposities gericht op kinderen. Na succesvolle presentaties als ‘Pluk van de Petteflet’ en ‘Heldenstad’ op het terrein van de Westergasfabriek produceren we diverse actieve beleving expo’s en speelomgevingen op diverse locaties. Presentaties om te leren en te spelen, de zintuigen op scherp te zetten, de fantasie en nieuwsgierigheid te prikkelen en het lezen te bevorderen. We ontwerpen en realiseren speelexposities, leer stations, familieateliers, reizende kinderboekhuizen en ontmoetingsplekken.