Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl
Multimedia Presentaties Amelander Musea
Multimedia Presentaties Amelander Musea

2018 zijn op Ameland expositie’s van Hidde Dirks Kat te zien: “Een eiland vol verhalen”. Ars Longa realiseerde enkele verrassende presentaties.

Virtuele reis HD Kat Museum Sorgdrager

Multimedia presentaties Amelander Musea

In het kader van het jaar van Hidde Dirks Kat presenteert Amelander Musea  een aantal nieuwe tentoonstellingen waarin met een verrassende, frisse blik naar de geschiedenis van het eiland wordt gekeken.

Virtuele reis HD Kat, Museum Sorgdrager

In het Sorgdrager Museum leer je Ameland kennen vanuit een historische invalshoek. Je ontmoet Hidde Dirks Kat. Naar aanleiding van verschillende fragmenten uit zijn dagboek neemt Hidde Diks Kat je virtueel mee in zijn noodlottige reis, daarbij verschijnt hij in verschillende decors. Longa realiseerde en produceerde deze bijzondere audiovisuele belevenis die nog tot eind 2018 te zien is in Museum Sorgdrager te Hollum Ameland.

Interactieve projectietafel in Natuurcentrum Ameland, Nes

De expositie “Het Licht van Ameland” in het Natuurcentrum Ameland neemt de bezoeker aan de hand van kunstwerken mee op een tour over het eiland.
Centraal in de expositieruimte staat de interactieve kunsttafel, waarop je kunstwerken kunt bekijken die op het eiland zijn vervaardigd. Op deze tafel worden ook de locaties zichtbaar op het eiland Ameland waar de kunstwerken zijn gemaakt. Ars Longa is verantwoordelijk voor de Audiovisuele productie, Moetwil en van Dijk zorgt voor de technische realisatie.

Project details

  • Visualiseringconcept
  • grafisch en ruimtelijk ontwerp
  • multimedia panoramaopstelling
  • interactieve schermen.
Back To Top