Ga naar hoofdinhoud
+31 (0)6 – 51210027 info@arslonga.nl

De kunst van creatieve communicatie

Vormgeven met toegevoegde waarde en de creatie van bijzondere communicatieve producten is onze passie. Met als uitgangspunt het doel en de kansen die het project met zich mee brengt, optimaal te benutten. In overleg met de opdrachtgever maken we gebruik van specifiek op het project afgestemde middelen, een afgewogen mix van disciplines. We creëren unieke producten op maat, waarbij vorm en inhoud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken, zodat de doelgroep begrijpt wat de opdrachtgever wilt overbrengen.

Dit is ons richtingbepalende uitgangspunt bij de ontwikkeling van een uitgebalanceerd ruimtelijk en grafisch ontwerp, maar ook de basisgedachte bij de ontwikkeling van toegankelijke thematische displays, een multimedia of ‘beleving’ opstelling of inspirerende tools waarmee het publiek zelf aan de slag kan.

We ontwikkelen eigentijdse museale opstellingen en interieurs, multimediale installaties, beleving en publieksattracties. Vindingrijk en functioneel vormgegeven met oog voor esthetiek en een evenwichtige ruimtelijke indeling. Met aandacht voor het monumentale gebaar en voor detaillering. We hechten belang aan een stijlvol en fraai ruimtelijk en grafisch ontwerp, afgestemd op de beoogde doelgroep. Ook de communicatie rondom het product dient een effectief en smaakvol geheel te vormen.

De keuze voor een verrassende invalshoek van waaruit de boodschap belicht wordt blijkt vaak een belangrijke factor voor het succes van het project. In samenspraak met de opdrachtgever creëren we een unieke belevingswereld, die betrokkenheid bij de doelgroep oproept, en een blijvende indruk achterlaat. Een product dat inspireert, de aandacht trekt en publiciteit genereert.

Laatste nieuws
Back To Top